Loopbaanbegeleiding

Individuele coaching
Loopbaancheque label

We hebben allemaal momenten in ons leven en onze loopbaan waarin we zoekend zijn, nood hebben aan richting, voor keuzes staan, streven naar een mijlpaal of verandering van richting. In een context van langer werken, toenemende werkdruk, veranderende jobinhoud worden we meer en meer zelf verantwoordelijk voor onze loopbaan. Een job kan je hebben, maar een loopbaan heb je in eigen handen! En dus is het nuttig af en toe even stil te staan bij jouw loopbaan.

Loopbaanbegeleiding biedt je de mogelijkheid hiervoor beroep te doen op een ervaren loopbaancoach.

Bij Copact nemen we jou mee in een traject op jouw maat. We nemen je loopbaan onder de loep, zoomen in op wat goed loopt en wat beter kan en staan uitvoerig stil bij wie jij bent, wat je wil, wat je kan en welke jobs bij jou passen.

Heb jij recht op loopbaancheques?

Dankzij de loopbaancheque heb je recht op 7 uren loopbaanbegeleiding voor slechts €10 per uur. Op voorwaarde dat je minimum 7 jaar gewerkt hebt als werknemer of zelfstandige en de voorbije 6 jaar nog geen gesubsidieerde loopbaanbegeleiding volgde. Ook wie in een opzegperiode zit, heeft recht op deze cheques.

Wat bereik je met loopbaanbegeleiding?

  • Je krijgt zicht op wat voor jou echt belangrijk is in je leven en wat je voldoening geeft
  • Je weet welke kwaliteiten en competenties jou typeren
  • Je bent je bewust van jouw mogelijke valkuilen
  • Je ontdekt wat jij belangrijk vindt in je job
  • Je wordt getriggerd om keuzes te maken rond je loopbaan en mogelijke opleidingen, consequenties te onderzoeken en verdere actie te ondernemen rond jouw loopbaan

Waarom Copact?

  • We werken enkel met coaches die meer dan 10 jaar praktijkervaring hebben en een brede organisatiekennis hebben
  • We bieden een traject op jouw maat
  • Volgens een gestructureerde aanpak
  • En hebben een no nonsense aanpak.

Jouw persoonlijk ontwikkelingsplan

Loopbaanbegeleiding mondt uit in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit ondersteunt jou om te reflecteren over alle aspecten van je loopbaan en omvat een actieplan dat je aanzet om ook na de loopbaanbegeleiding verdere stappen in je loopbaan te ondernemen.

Nazorg

Na het loopbaanbegeleidingstraject kan je bij ons ook nog terecht met bijkomende vragen rond jouw loopbaan.